Geçmiş, Biraz Romantik Komedi Tadında



Merhaba Sevgili Geleceğe Mektup'çular,

Bildiğiniz üzere acısıyla tatlısıyla 2009 yılını da ardımızda bıraktık ve hatta ardımızda bırakalı neredeyse koskoca bir ay olacak bile. Az önceki cümleyi yazarken günlerin ne kadar da çabuk geçtiğine bir kez daha şaşırdım. Koskoca bir ay... Koskoca bir ay diyorum ama ya o geçirdiğimiz koskoca yıllara ne demeli? Ben şahsen 2000 yılına girişimizi dün gibi hatırlıyorum. Herkes büyük bir telaş içerisindeydi: Yok efendim bilgisayar sistemleri çökecekmiş, dünyanın sonu gelecekmiş, hiçbir şey eskisi gibi olmayacakmış falan... Sonuç: 2000 geldi geçti bize hala bir şey olmadı. Darısı 2012'ye ne diyim.

Yeni bir bin yıla, milenyuma girdiğimiz gibi; bu yeni bin yıla girişimizin üzerinden de koskoca 10 yıl geçti. Bu 10 yılda neler olmadı ki? Eminim hepiniz, bu konu nereye gidicek böyle depresif depresif; yakında mezarlardan, ölümden falan bahseder bu catcher diyorsunuzdur. Ama ben olayı tamamen alakasız bir yere, modaya bağlayacağım hiç kusura bakmayın.

Az önce bir internet sitesinde son 10 yılın galalarda vs. giyilmiş en iyi elbiseleri ile ilgili haberi inceledim. Gerçekten harika elbiseler var. Özellikle şunlara dikkat çekmek isterim:




İlk fotoğrafta, Diane Lane Oscar de la Renta elbisesiyle; ikincisinde Kristin Davis Prada elbisesiyle ve üçüncü fotoğrafta ise Rachel Weisz Vera Wang elbisesiyle görülüyor. Son 10 yılın en iyi elbiseleri içerisinde bayağı bir elbise gördüm ama bu üçü kadar güzeline rastlamadım açıkçası. Hanımlar bu işi biliyorlar ne diyim. Sizce de öyle değil mi?

Bugünkü internet gezintim sonucunda bir adet de ilginç ve bir o kadar da geyik bir test yaptım kendime. Test, "Romantik komedide rolünüz ne olurdu?" diye bir test. Verdiğim cevaplar tamamen anlık ve biraz da geyik icabı idi ama tüm bu geyiklere rağmen sonuç bir felaket çıktı.

Evet sevgili okurlar; test beni romantik komedi'de "ışıkçı" olmaya layık gördü. Neyse kaderde bu varsa çekicez ne yapalım? :)))

Teste ulaşmak isteyenler, aşağıdaki linke tıklayabilirler:

Sizin sonuçlarınızı da çok merak ediyorum açıkçası...

4 yorum var :):

Unknown dedi ki...

bana da figüran dedi bu terbiyesiz test, figüran sana benzer tamam mıııı :D
ben ciddi(!?) cevap verdim de ne oldu, figüran!

dikkat çektiğin elbiseleri beğenmedim ben ya, özellikle 2. elime düşse kaldırır atarım o derece :D
ama renklerini ve 3.nün eteğini pek beğendiğimi de belirtmeliyim.. (baktım da 2.nin renginde de iş yok, o ne yahu:D)

"darısı 2012'ye" ha? hayırlısı olsun tabii :))

catcherintherye dedi ki...

öyle deme canım 2. de çok cici. ama 3. kesinlikle favorim rengi, etekleri, havası falan... çok hoş bir elbise bence. bir sonraki olan herhangi bir davette böyle bir elbise giyicem şekerim :)))

figüran ha? ehue, ya ez azından sen bir şekilde dahilsin kadroya. görünüceksin arkalarda falan. ben olaya yabancı, dış kapının dış mandalı. ışıkçı ne yaa??? bari sevenleri ayıran kötü kadın olsaydım. tinerci bile olsam razıydım valla :D:D

Unknown dedi ki...

2.yi bana savunma catcher, 2.nin savunulacak bi yanı yok utanmadan giymiş gelmiş bir de davete:D
heyecanla bekliyoruz seni 3.nün içinde, yalnız derim ben, bu elbiseyi Rachel da giymişti vakti zamanında diye, haberin olsun :D

tinerci performansın oscarlık senin zaten:D bir test gerçekleri söylemese de biz biliyoruz senin beyaz perdedeki yerini, gönlün rahat olsun şekerim:D

catcherintherye dedi ki...

aynısını giymeyeceğim tabi ki canım, havası falan ona benziycek. hiç ben de o göz var mı, sonra magazin ne der? :D

teşekkür ederim performansım hakkında yaptığın yorumlar için. ama kıymetimi bilemedi bu camia benim :D

bu arada senin djlik performansın da çok etkileyiciydi.

Yorum Gönder

top